[rev_slider gikk]

Hendelser – Året 2013

Til tross for at BKM Harstad er en menighet av liten størrelse har tempoet vært høyt i 2013. Vi har hatt oppbyggelsesmøter for hele menigheten på søndager, samtidig som barna kunne delta på søndagsskolen. Tirsdag samlet barn og unge seg på Aktivitetsklubben, mens noen unge deltok på U-18 samlinger.

Fredager var det ungdomssamlinger. I tillegg var det periodevis trosundervisning og mange andre små og store arrangementer i løpet av året. Under bildeserien følger en oversikt over årets måneder.

[custom_background background bg=”#eeeeee” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ margin_top=”30″ margin_bottom=”30″]


[/custom_background]

 • januar

  Årets misjonsfest ble holdt i januar. Det nye navnet på vårt menighetssted - ”Kilhus Konferansesenter” - ble offentliggjort.
 • februar

  50-års-jubileumsfest for et kjært menighetsmedlem. I slutten av måneden hadde vi årsmøte for hele menigheten, hvor vi gjennomførte anonym uravstemning (se artikkel om ”Brunstad”).
 • mars

  En festreise til Brunstad for alle damer og jenter over 13 år. Denne måneden hadde vi også en fest for ungdommen med fokus på Israel, destinasjonen for ungdomsturen dette året.
 • april

  På tross av relativt lang avstand til Vestfold, har mange av medlemmene i BKM Harstad en god tradisjon med å feire påskehøytiden på Brunstad Konferansesenter. I slutten av måneden hadde vi årets andre misjonsfest.
 • mai

  I begynnelsen av mai dro de fleste av guttene i ungdomsalder til Måløy for en festhelg på Vestlandet, sammen med lokalmenigheten der. I midten av mai ble det arrangert tur til Lofoten for ektepar og enslige, både fra BKM Harstad men også med tilreisende venner fra hele Norge. 16. og 17. mai ble det arrangert fester, henholdsvis for ungdommen og barna. I slutten av måneden ble det arrangert en stor menighetsfest for ungdommen som hadde deltatt i trosopplæringen våren 2013.
 • juli

  Sommerkonferansen på Brunstad er et av årets høydepunkt for de fleste av medlemmene i BKM Harstad. Trosoppbyggelse og gjensyn med gode venner, lek og moro for barna, god mat og mange aktiviteter for folk i alle aldere, sol og bading og masse mer. Ungdommen i BKM Harstad hadde flere turer til lands og til vanns.
 • august

  Rundt skolestart: En felles utflukt med bading og grilling for hele menigheten.
 • september

  Midt i måneden arrangerte vi igjen fest med Israel som tema, noen uker før vi dro på ungdomstur. I slutten av måneden tro de fleste i ungdomsalder på årets ungdomstur; en ti dagers reise til Israel.  
 • oktober

  Årets tredje misjon gikk av stabelen i begynnelsen av måneden. De fleste av guttene dro på konferanse på Brunstad i slutten av måneden.
 • november

  U-18 fikk en velfortjent belønning for høstens innsats; bowling og pizzafest.
 • desember

  Ungdommen hadde sitt årlige julebord, og det ble arrangert julemesse for hele menigheten. Aktivitetsklubben og søndagsskolen hadde en felles avslutningsfest for høsthalvåret, med julegrøt og julenisse. Det ble hold et tradisjonelt julemøte kl. 15 på julaften. En del av våre medlemmer tilbrakte nyttårsaften på Brunstad med møter og flott fyrverkeri.